ja sam pošprical trsije u subotu=star+sumpor+demitan+nu film17, a par sati nakon toga drin+oligogreen
Šta je to nu film17,nikad čuo može objašnjenje
da to je okvašivač, ali najbolji okvašivačbilo je dosta pisanja o njemu
Razore imao bi jedno pitanje:danas sam išao špricat vinograd s acarstinom,budući da mi je ostao od prošle godine nisam bio siguran dal će mi biti dovoljno pa sam htio kupiti u jednoj poljoapoteci.Prodavačica mi kaže da nema i navodno da se više neće proizvoditi,kaže da ima samo demitan,a kad sam rekao da ga ne želim onda je rekla da acarstin niti nije za grinje nego samo za crveni pauk,a na uputi piše:Acarstin 600 je selektivni kontaktni akaricid i primjenjuje se za suzbijanje pokretnih razvojnih oblika grinja.Mene zanima dali je ona u pravu ili je to rekla samo zato što ja nisam uzeo demitan,kojeg jedino ima.Hvala.
@Polyram DF + sumpor + demitanto je upravo i moja kombinacija.samo mi je sve skupa još nekak premalo.tu i tam imam koji mali listić,no još su mi pupovi uglavnom u otvaranju,pa sam neki dan išo sa nordoksom i demitanom.Ovo drugo bu valjda za tjedan dana došlo na red.Kolko je onda to tvoje Poznanovec kad si već mogel deti prihranu prek lista,ja sam još daleko do toga.jedno pitanje,ak more preporuka:ćim špricat ovo mlado trsje koje sam posadil?Ovo koje imam od prije ,prve dvije godine šprical sam samo sa Antracol BT,no pošto njega više nema malo sam u nedoumici.Dal ići samo sa Starom ili još ćim drugim ili sasvim nećim drugim?
vidim da se zahuktava pa samo da pitam za savijet:da sad sam samo bacio crveno ulje pred 3-4 tjednasad bi ( jer imam na zalihi ) išao sa Polyram DF + sumpor + neki instekticid( demitan ili global ) bu to u redu?tak sam isto i lani i nije bilo nikakvih problemaLP