VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
07 Lipnja, 2026, 19:00:45

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Ekološka i integrirana proizvodnja ili GMO
| |-+  Ekološka i integrirana zaštita, ishrana bilja ili GMO
| | |-+  Filozofija vina i svijeta
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 16 17 [18] Dolje Ispis
Autor Tema: Filozofija vina i svijeta  (Posjeta: 146104 puta)
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #255 na: 07 Siječnja, 2013, 13:15:19 »

vidi vraga.. ::)

http://www.jutarnji.hr/2035--jesti-cemo-meso-iz-epruvete/1076721/
Evidentirano

skip
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #256 na: 07 Siječnja, 2013, 16:14:13 »

pa, na neki način već godinama jedemo "meso iz epruvete". odgojen sam na selu i imali smo kravu, svinje, kokoši, kuniće. ovo što danas u trgovinama kupujem pod meso ne može se uopće smatrati mesom. kakva je to svinja od 170 kila a nemožeš dobiti više od 3 litra masti s nje, pileća koža od cekinovih pilića tanja je od papirića za cigarete, juneća bržola zna biti tešla oko 1,5-2 kg, što znači da je june teško preko 200 kg, od lubina i orada iz uzgoja možeš topiti mast, teletina smrdi po mlijeku, antibioticima, laboratoriju, povrće i voće sve ljepše izgleda i sve duže zadržava svježinu ali je često okusa po ambalažnom kartonu.
Na Božić žena ispekla kruh, moja kćer joj kaže: mama reci tati da svako jutro kupuje samo ovaj kruh.
Evidentirano
Agroteka
Mlađi novak
*

http://www.facebook.com/AgroArt

Email
« Odgovor #257 na: 07 Siječnja, 2013, 16:54:41 »

Kaj reci osim dobro došli u budućnost!!! Ovako smo prenapuceni a bit će nas jos i vise... I tekako ćemo biti željni homemade hrane!!!
Evidentirano

kunic
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #258 na: 07 Siječnja, 2013, 17:10:16 »

mislim da se budu  zapuštene ledine opet orale , a doma opet se bude isplatilo imat 2-3 pajceka ,10 kokica ...
Evidentirano

.... nikaj na svetu lepšega ni neg gorica kada rodi
skip
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #259 na: 07 Siječnja, 2013, 17:15:20 »

Kaj reci osim dobro došli u budućnost!!! Ovako smo prenapuceni a bit će nas jos i vise... I tekako ćemo biti željni homemade hrane!!!

nema nikakve veze prenapučenost s proizvodnjom hrane, to je samo priča svjetskih financijskih manipulatora, neka ne proizvode žitarice za bio dizel i neka ne manipuliraju tržištem hrane pa bi sve bilo u redu.
Evidentirano
riba
Moderator
zlatni član

Bednja

Email
« Odgovor #260 na: 07 Siječnja, 2013, 17:25:59 »

mislim da se budu  zapuštene ledine opet orale , a doma opet se bude isplatilo imat 2-3 pajceka ,10 kokica ...
hja,ja ti to i radim,al sve skupa ti ima svoje troškove,pogotovo potrebita tehnologija,a ak ti neko drugi obrađuje,a ti sve plaćaš,e onda si gotov,..jedino ti je sadisfakcija kaj znaš da jedeš svoje,no posla je s tim dečki moji :-\ .Ak si k tomu još i zaposlen,hja,najurcaš se onda od zore do mraka.
Evidentirano
kunic
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #261 na: 07 Siječnja, 2013, 18:11:28 »

hja,ja ti to i radim,al sve skupa ti ima svoje troškove,pogotovo potrebita tehnologija,a ak ti neko drugi obrađuje,a ti sve plaćaš,e onda si gotov,..jedino ti je sadisfakcija kaj znaš da jedeš svoje,no posla je s tim dečki moji :-\ .Ak si k tomu još i zaposlen,hja,najurcaš se onda od zore do mraka.
slažem se s tobom , ali sve ima svoju cjenu  I ZNAM KAJ POJEDEM
a čuj riba ni ti ni ja nismo lezileboviči , a onima kaj je sve teško ... NEKA PLATE  ili jedu jogurt i čkome  :D ;)
Evidentirano

.... nikaj na svetu lepšega ni neg gorica kada rodi
Agroteka
Mlađi novak
*

http://www.facebook.com/AgroArt

Email
« Odgovor #262 na: 10 Siječnja, 2013, 19:16:19 »

nema nikakve veze prenapučenost s proizvodnjom hrane, to je samo priča svjetskih financijskih manipulatora, neka ne proizvode žitarice za bio dizel i neka ne manipuliraju tržištem hrane pa bi sve bilo u redu.
Slažem se donekle s tom izjavom... Ali svejedno sam pod dojmom da hrane u budućnosti neće biti dovoljno za cijeli svijet!! I ne mislim na daleku budućnost!!!
Evidentirano

Str: 1 ... 16 17 [18] Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!