nisam iz Zagreba,al kod nas to ima svaki dućan koji drži stvari za poljoprivredu i tome slićno,znaći najobićnija poljotrgovina...sad samo ovisi jel ti tražiš baš nešto specijalno?
Pa tražim mjesto gdje mogu kupiti npr. Oligogreen i takve stvari. A da nije Cedar ili Pavin, tražio sam po netu al ništa nisam našao...
Siki, s obzirom da imam problema sa rajčicom (trulež) što preporučuješ od toga green programa?Calciogreen? Jesi li ga koristio već, koja su ti iskustva i koliko košta (u Graminei, DS)
Danas sam zvao jednog čovjeka za konjski gnoj kaže da ga prodaje po 60kn za m3 dok mi je drugi rekao 150kn za m3 stajskog gnoja samo što neznam od kojih je životinja,nisam ga ništ više pitao kad sam čuo cijenu.
Imam neke nedoumice u vezi gnojidbe vinograda,organsko gnojivo vs stajnjak.Za organsko proizvođač veli da jedan kilogram mijenja i do dvadeset kilograma stajnjaka,a sa organskim gnojivom treba ići svake godine dok za stajnjak vele da se može gnojiti svake tri do četiri godine.Neznam kako je onda organski toliko bolji.Danas sam zvao jednog čovjeka za konjski gnoj kaže da ga prodaje po 60kn za m3 dok mi je drugi rekao 150kn za m3 stajskog gnoja samo što neznam od kojih je životinja,nisam ga ništ više pitao kad sam čuo cijenu.