ja već drugu godinu primjenjujem gnojivo i preparate firme pro-eco, sa njima sam prezadovoljan,a u razgovorima sa osatlim ljudima koji ga koriste u vinogradarstvu, pri uzgoju hrena, bundeva, lješnjaka kao i u povrtlarstvu i vočarstvu čuo sam samo pohvale
Kakve su cijene tih preparata jesu li puno skuplje od klasičnih gnojiva i sredstva za zaštitu
prije 2 dana sam kreno sa prihranom preko lista metno,drin,fertinu g i borogren,e sada dogodio se problem,imo kvar na traktoru i tek sam sada osposobio,e sada sutra ujutro bi iso ospricati stime a stoji mi napravioto u atomizeru,jel to valja ili se pokvarilo?
ja ti opcenito nebih spricao s tim, a ne drugi dan. Otkud ti recept za taj koktel? Zasto fertina g? Jesi to vec koristio? Opcenito te fertine mi se ne svidjaju. Zasto miksas drin i fertinu?
Negdje na forumu sam vidio tablicu sa vremenom potrebnim za apsorpciju odredjenog postotka mikroelemenata, zanima me kako na to utjece temperatura. Dali postoje kakvi zapisi i krivulje o tome? Pretpostavljam da bi s porastom temperature vrijeme apsorpcije trebalo biti krace?
Mene zanima di je ta tablica pa bi lijepo molio na kojoj je stranici,hvala.