a,ok!Onda je nedostatak nekog elementa,a meni vuće na Bor,a ono spaljeno mi je full ko od šprica.
Bil sam kod Ede ija sam mu to rekel kaj se tiče nedostatka bora to je jedva vidljivo to bu rešil s prihranom al da mu kolega nije zaleval dok je šprical nebi skuril po rubovima moramo ga učlanit na forum kaj se nekaj nauči jel tak Edo
Bora i magnezija uvijek fali u vinogradu. Šta se tiče ovih narančastih mrlja ili je skureno od šprica ili je malo leda imalo igru!
Ovu palez na drugoj fotki sam primjetio i na kospinim fotkama jucer,neznam sta je al ne izgleda dobro.
Tesko je to nagadjati,ima tu na forumu poslikano kak se koji nedostatak hranjiva vidi na liscu,mislim da sam ja bas stavio,ali ne sjecam se kad Da se pretraziti preko neta,slike,ja sam maloprije da sad ne stavljam linkove.Za bor je tesko skuziti,tek znas kad je prekasno kad se osipa
Bi li mogao kakav link do toga stavit, ako nije problem ! Da ne lutam
www.karsia.si ali budes svejedno malo lutal po toj stranici jer ne znam na pamet gdje su slike Otvori njihovu arhivu,imaju tam u pdf-u arhivirane njhove knjizice sa savjetima i slikama,ja imam dvije u papirnatom obliku,trebalo bi isto pisati i tu