onda,da pitam prije nek kupim.Malo sam prošvrljal tu po trgovinama i osim tog proferti mara+bor,našo sam još samo Foliferti B i Folifertil B11.Kojeg onda bolje sad kupit za pred cvatnju?
ma kakva cvatnja prijatelju ,neće ti to kod mene bar još najmanje desetak dana,ak ne i duže.Ma,da tražil sam to,al u Ivancu nix ,osim onog kaj sam spomenul.Sad ni sam onda ne znam.Ovaj B11 ima nekih 60g dušika na litru i 110g Bora,dok samo B ima :dušika,kalija,fosfora i bora.Sad se već plašim da ak ponovim,da ne bu previše dušika koji pospješuje osipanje.Moram pričekat majstora Razora,ak bi mogla mala pomoć Al,kak mi se vidi da ovi Folifertili ne buju igrali više prije cvatnje upravo zbog dušika.
Foliarel B 21, imaš ga u Poljodomu u Ivancu, oko 60 kn kila, za 1000litara, nebuš ga nigdar potrošilAk hoćeš - ja ti ga dam da ne kupuješ jedino kaj bumo morali liter i vodu riješiti..na moj račun pri meni na bregu
Dali ima više smisla špricati s foliarelom,jer izgleda da možda neću moći špricati prije nedjelje,jer još sad pada kiša kod mene,napominjem da imam kasne sorte graševina i rr.[/quoteSlažem se s poznanovcem, ima smisla, a i cvatnju je dobro odredil.
Pozdrav forumašima----ja bi danas tretirao mladi nasad trsa.Kupio sam foliare b 21,pošto se radi o deset trsa veličine oko 60cm zanima me omjer pripravka i vode.Obično se govori o površini na hektare,jedino sam zapazio kod posta LOVRE gdje on kaže 1kg na 1000l vode.Po tim omjerom meni bi za špricu od 10l trebalo 10g.Bili ta doza bila u redu s obzirom da se radi o mladim trsima?. HVALA!javascript:void(0);