Gdje ih ima za kupiti u Slavoniji?Pri tome mislim na Osijek, Ðakovo, Našice, Vinkovci (ako upute do trgovine budu jednostavne :finga: ):.Ako znate cijenu napišite mi, ako nije problem .....
Quote from: bosanac on 03 Rujna, 2007, 13:37:07Gdje ih ima za kupiti u Slavoniji?Pri tome mislim na Osijek, Ðakovo, Našice, Vinkovci (ako upute do trgovine budu jednostavne :finga: ):.Ako znate cijenu napišite mi, ako nije problem .....Veterinarska stanica Požega - 034/211-021Kemofarm Višnjevac (Osijek) - 031/353-866
Refraktometar - 490 knRobu šaljemo i HP ExpressomCedar agro - Novi Maroftel. 042/205-090www.cedar-agro.hr
Vrijedna ekipo, zna li tko gdje za neku povoljnu cijenu refraktometra (3 skale)? gdje?Ima li tko iskustava s Slovenijom?Ivane BOK
Cijena jeste smiješna, ali kvalitete niti slična mjerili jučer, odstupanja 2-3 stupnja, uz ispravan iz trećeg pokušaja
Varaš se Quercus,vidio sam i jednog i drugog potpuno su isti made in Kina,zastupnik je poznati slovenski uvoznik i jednostavno je dao akciju
Pozdrav svima, tražim sadnice: Voće: Šljiva, breskvi, krušaka, jabuka, višanja, oraha, lješnjaka, trešanja.Loza: sorte za jelo tu vas molim i savijete koje da odaberem.Ponude na mail