Kod Francuza je to drugacije jer kod njih kultura pijenja vina razvijena i utkana u drustvo. Kod nas nije.
Istina,kod nas je razvijena kultura za pivo za koje je jedini domaći sastojak voda i flaša iz Vetropacka da ne spominjem razne bučkuriše kojima se omladina opija
Nakon obroka je bilo normalno popiti čašu vina ili gemišta već otkad sam mali bio u mojoj okolici. Nekada je bilo lošije, danas je sve bolje i izvrsnije! To je u okolici, gdje su vinogradi, no u gradu, mjeriti kauflandovo ili konzumovo stolno vino na akciji je jedna teška katastrofa gdje god okreneš i bolje niti ne piti
Decki ja ocito nisam trgovac,unatoc kvaliteti vina ne uspjevam ga prodat-na poslu mi kazu tvoje je dobro ali kauflandovo je znatno jeftinije,sta da radim,znate sta obustavio sam prodaju vina,ja cu ga pit i moji prijatelji!!!
bilo kako bilo,uglavnom ni s jednim vinom koje sam kupio u bilo kojem do sad centru,(raspona cijene od 30 do 70kn)nisam bio baš nešto ushićen.A davati neke veće novce za flašicu nekog vina mi je van svake pameti,iako je i 70 kn pretjerivanje,pa nek se zove kak hoće