Pozdrav! Jesi probal mehanički skinut staru koru z trsa ujesen i pošpricati z Oleom, ja to delam i nemam neke probleme!
Primjetila sam na nekim grozdovima da su se na bobicama s vanjske strane pojavile smeđe fleke koje se daju skinuti noktom. Druge promjene nisam primjetila na tim grozdovima. ©to me to razveselilo
Primjetila sam na nekim grozdovima da su se na bobicama s vanjske strane pojavile smeđe fleke koje se daju skinuti noktom. Druge promjene nisam primjetila na tim grozdovima. Što me to razveselilo
Molim savjet što poduzeti jer sam neznalica. Koje sredstvo? Zadnje sam isprobala megagreen. Fakat pomaže kod kloroze a i loze koje su bile "jadne" su buknule. Još su jadne preživjele dvije kratkotrajne tuče u roku 24 sata. Bar za sada nisam primjetila posljedice.
Quote from: danka on 10 Srpnja, 2006, 05:44:06Primjetila sam na nekim grozdovima da su se na bobicama s vanjske strane pojavile smeđe fleke koje se daju skinuti noktom. Druge promjene nisam primjetila na tim grozdovima. ©to me to razveselilo Ne mora biti ±tetnik, moµe biti i nedostatak magnezija. Molim fotke ako je moguće!