danas sam iso da potvrdim knjizicu za plavi dizel,kad tamo oni mi je oduzeli i kazu:vjerojatno za one koji nisu prosle godine dobili poticaj vise nece imati pravo na nju.i znaci svi mi OPG sirotinja koji smo to imali onak za sebe sad bumo ostali i bez toga.bas super
kod mene je to islo drugac.na pumpi sam moral dati knjizicu prije nek sam tankiral i tek onda sam mogel tocit.i tad mi je normalno nutra lupil zig i upisal kolicinu koju sam natocil.a onda sam naoil knjizicu u prvom mjesecu na opcinu da oni to pregledaju i evidentiraju.i posto su to rijesili dobil sam je natrag za tekucu godinu
c,c...diesel ,al jeb'ga nutra ide eurodizel,pa tak da mi to onda nis ne znaci.ne znam kak je to ivanu uspjelo ishodovat.ne bi sad stel ga .......,no legitimitet toga posla je pod VELIKIM ?
sve pet.kaj se tvoje strane tice,no nije ga se smelo kao"ono"prodavat bez knjizice itd,itd.no s tim nebi onda ti ni imel problema nek onaj ko ti ga je prodal,a kak bu sad dalje samo nebo zna,ali se plasim da za nas samo gore
ma ja sam u biti prilikom dostave zaboravio donesti knjizicu za dizel pa mi vozac nije mogo lupit stambilj ali javio sam im broj knjizice i sve je bilo ok. kak ce bit ubuduce ne znam ali iskreno ne brine me previse jer tako i tako je najbolje vinograde obradivati konjima..