|
riba
|
 |
« Odgovor #75 na: 24 Rujna, 2009, 18:07:17 » |
|
i kaj da velim jedna za dusu,onak cist neobavezna
Jesen
Kad vidiš u zraku guske u letu Tu žalosnu pjesmu čuješ u noći I rode i laste sve su u bijegu To siguran znak je da jesen je tu.
Šuma crveni plašt je obukla I zlatom se zlate polja u zoru I kao da je sunce ostalo u snu ®ari se i sjaji bundeva na tlu.
Treperi list ,na vjetru će pasti Dok mraz zabijeli,a magla zagusti Plodove zadnje kad sakupe ljudi I polja i bregovi ostat će pusti.
Samo će kasna ptica u letu Lomiti krikom sivilo dana Vjetar će hladni kandžama svojim Otresati kapi sa promrzlih grana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #76 na: 25 Rujna, 2009, 16:40:14 » |
|
sad par komada o deckima koji jos nisu oprani kak spada.
Poznanovec
To kad čuješ mam se splašiš Za Tita to ni moglo biti Zagorci su kakti jedan Po koruzi si poskriti.
Pri meni je još onda dobro Stanje mirno više,manje Al Poznanovcu vam ni se jeno Tam je pravo ratno stanje.
Pa si mislim ;viš ti vraga Moglo bi to meni dojti Prejde čovek dva,tri brega Ko bi mogel tu ga najti.
Plavci hočeju ga vlovit Kaj nej bilo večeg sranja Tam je pravi Divlji zapad S pištolom tam se ljude ganja.
Dok ne prejde sa ta hura Prijatelj nekak nam muči Da ga nebi kaj zadelo Mirno v jarku on čepi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #77 na: 25 Rujna, 2009, 17:10:37 » |
|
za ovog nisam siguran a je zagorac,ak nije nek oprosti
Luka 985
Još se jedan znalac javil Vina jakog ko kanabis Posle svake fešte jutrom Hitna im uzima bris.
Kad se drugog dana nađu Vele:još smo dobro prošli Samo z glavom ni u redu Obruči bi dobro došli.
Ak već imaš kakvu knjigu Moraš znat kaj slike znače Pravo vino se ne radi Po receptu za kolače.
Istina i bog to stoji Loša su il prvoklasna Ali stvarno nema smisla Ak bi u njem bilo masla.
No ak prave spise imaš Karijeru s njima gradiš Zagorce mi moraš čuvat Pazi što sa njima radiš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #78 na: 25 Rujna, 2009, 18:08:48 » |
|
Kospha
Jesi del se v pravu muku A ti je to bilo treba Moraš zato trdo mislit Ideja ne ti pala s neba.
Kombineraš preveč črno Druge farbe bi predložil Naj bu se to malo življe Onda bum se s tobom složil.
Vidim del si dve tri kaplje Pa kaj se grozda sramiš ti Prej bi rekel ovak z daleč Da je nutra DDT – i.
Za prav ga već spravlješ dugo Saka slika ti je draga Ak velimo ni ti dobro S vizijom smo odostraga.
Zaostajemo to nam veliš Da nas gazi moda nova Tu nemremo si mi pomoći Mi smo dečki starog kova.
Pa nek bude onda tak Nek ostane pola,pola Vizualist ti nama budi A mi bumo Bečka škola.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #79 na: 25 Rujna, 2009, 18:33:40 » |
|
Dražen
Konačno se i on javi I to s kakvom slikom baš A cijelo vrijeme ja si mislim Da ozbiljni je forumaš.
Vidi kakvu kost nam baca No nemaš brige dečko,ne Sad ćeš doznat ti rješenja Genijalci smo ti mi za sve
Jest da nam je malo treba Protuslovit tu ti neću Kad stavovi se usaglase Dečko dragi mi smo tu.
Nemoj si ti samo mislit „Baš da vidim što će pisat“ Ako mi se to ne svidi Glavni ja sam,sve ću zbrisat.
Jasno nam je da si glavni Ne znam kolka ti je cijena Ali zakona se moraš držat Da na vrhu nebu smjena.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #80 na: 26 Rujna, 2009, 11:36:15 » |
|
sakom nekaj pa i njemu
Pirou
Zbilja nas je sake fele S čim se baviš tvoja stvar Al moram priznat ni mi lako Kad Piroa vidim avatar
Još se frajer kakti fali Da on posel tu obavlja Ak se hočeš tom primerit Moraš biti pravog zdravlja
Če ti srce kaj preskače V prvoj moraš tud voziti Čavel mora biti trdi Da bi mogel praf vudriti
A morti si se kaj zaletel Kad si hrabro to izjavil Ni ti to baš građevina Da bi temelj tu postavil
Kak se vidi rušt je pravi I ja bi v pomoć ti priskočil Treba ručno praf obdelat Da bi posle ga i smočil
Čim se ulje dobro zgrije Obračat brzo moraš stič Ni to komad za zahitit Tom mali črvek nemre nič
Naj se zato preveć sramit Il mi posla se bojati Če neš mogel morti zdurat Dojdem se od sebe dati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #81 na: 27 Rujna, 2009, 15:30:07 » |
|
znam da ovaj voli tu malo čitat pa red je onda da ga se ne izostavi
Djarza
Ho,ho viš ti njega zafrkanta Pašu šalne njemu teme Da bi delal to kaj misliš Nebi doma mel probleme.
Tu se delaš da si jaki Videti bi štel to baš Daj svedoka sobom zemi Da lično vidi a posel znaš
Zakaj onda tam mi cmučeš A tu si kakti ti od struke Nisi valjda ti od onih Gde jezik dela brž od ruke.
Naj sad mislit da te špotam Al čini se na reči jak si Bolje onda ti veruvat Nek doživit to u praksi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
poznanovec
|
 |
« Odgovor #82 na: 28 Rujna, 2009, 13:01:58 » |
|
ribek, saka čast
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vine nemre tak neveljati, da ga mi nebi mogli spiti
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #83 na: 29 Rujna, 2009, 09:51:00 » |
|
Mošt
Šumi,šumi pa naglo poskoči Poplašiti malo te kakti bi štel V oko ti špricne pa te zapeče Al preveć ga voliš da bi ga klel
Posluhneš si rado de stiha šepeče Ni mu po volji,se čemeri Fčasu se napne ter malo za šalu Stiha pod nosom ti se spezdi
A ni mu je niti zameriti moči Em ti je on još čistem mladi I čim ga prejdu te huncutarije Zlata je vreden gda gut ti pogladi
Treba je bu se potrpet još malo Najbolše zdaj ga s kostanji je zeti Krumperček z žeravke,pajdaši pravi Samo zbog toga splati se živeti
Stoga tu mesta ni preveč za tugu Za muku ti človek fletno pozabi Ak prijatele prave k sebi si dobil A s kakvi penezi ti bi to platil
A moštek si dale fučka po svojem Ima još cajta ,mu ni baš sila Gda zima ga malo stisne i ščisti Teška se muka nam bu otplatila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #84 na: 30 Rujna, 2009, 17:52:43 » |
|
malo za one kaj su klonuli duhom da im malo dirne dušu
Zemlja
Ve zmučema,pusta ,sama stoji I zima polefko se šuljati stala Marsikaj tega je prešlo čez leto Al nigdo če neda, zemlja bu dala
Ak već si joj dal,već ona povrne Æe nekaj primanjka ti joj dodvori Uvek na vreme sakom pokaže Pomoć će treba, joj rado pomori
Već mraz je pofuril drač i koprive Vreme je došlo, daj brazdu zaori Dok teškim joj plugom rasparaš dušu Na miru ju pusti naj si odmori
Objeti z vetrom odhajaju cajti Ti zmučena glava opadne na zglavek Moreš oditi ,al ti se povrni Jer tvoja te zemlja čeka zanavek
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #85 na: 02 Listopada, 2009, 14:32:31 » |
|
Za čovjeka svakog
Neki dan sretoh susjeda svoga Kraj ograde onako malo smo stali Raspravljali tako o svemu pomalo Gubili vrijeme bi reći znali.
Pa pravo da velim i istina je No nismo se vidjeli od nedjelje svete Ak i mrvicu vremena potratiš u danu Neće sad biti baš tolike štete.
I znate o čemu tu pričat se može Da previše posla u jednom je danu ®eliš si malo predahnut od svega Odmah te susjedi gledaju pod stranu.
Ma,što bi se sad zbog toga sikiral Kom nije jasno nek lijepo pita Imam računa sad malo ljenčarit Za godinu ovu – comedia e finita.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #86 na: 02 Listopada, 2009, 23:20:00 » |
|
Nepoznatom pajdašu A jesi ga praf zaguljen Naj imeti narav tešku Stalno nekog vraga jambraš Već i doma iščeš grešku.
Nije dobro će kaj šteka Glatko mora se to iti Štimat mora se od reda Niš se tebi ne da skriti.
Pa daj mi se ti opusti Ni baš važna kota saka Znaš da stari ljudi vele Slabom meštru smeta dlaka.
Če ti ni baš se po volji Smrkneš mi se iznenada Za sitnicu z nosom frčeš Mora biti se kak spada.
Nemre bit baš se po tvojem Ti naj bu manja aureola Budi čovek na svom mestu Nisi vitez okruglog stola.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
psycho
Novak

open your mind
|
 |
« Odgovor #87 na: 02 Listopada, 2009, 23:21:30 » |
|
Proza noćas mora pasti - Tito. Mnogi će se pajdaš poznati u ovoj pjesmici. Psihološka higijena. Nema kaj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
pime ga pime ga
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #88 na: 03 Listopada, 2009, 16:25:25 » |
|
Tupka
Lepe je peneze mama ti dala Da nej bez škole doma ostala Rekla,daj zbavi školu si pravu Nemaš valjda tak bedastu glavu
I jesi ga sklepala nemre se reći Prigorje celo bilo je v sreći Si se veselili pametnoj glavi Kad,ona se nama ko Tupka javi
Dobro da ovo ne čita ti mama Kakva bi stoga tek zišla drama Al nebi sad štel o govoru prostom Zgleda si z dečkima pušila pod mostom
Nemo sad stoga delali buku Treba je riješit još jednu muku Jer ovo je s imenom još kak tak No v trsju pojavil se zverinjak
Tu se sad išče izlaz i spas Badav se dereš ti na sav glas Sa ta živina je kakti domaća Kaj ti galamiš to ona ne svaća
Mogli bi tebi mi spasa dati Samo nas moraš k sebi pozvati Jer dečki kad dojdu i zakričiju Od toga se veruj i mrtvi budiju.
Razmisli si malo kaj započeti Kaj bu te odneslo k manjoj šteti Ti bolji su puhi i stršljeni hudi Nek ova pomoć kaj ti se nudi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #89 na: 04 Listopada, 2009, 13:05:03 » |
|
Moslavac
Ko bi si mislil da dečec tak mladi Hoditi v goricu se lako navadi To velka se ljubav mora roditi Il sila od koje se nemreš skriti.
I kak se vidi već dost se naučil Tajne je mnoge o trsju dokučil I taman mu pošljem recept ja pravi A veli da stim se on dugo već bavi
Sad kaj bi mu moći još zlo za zeti Već pravi meštar je on vu kleti Od običnog trsa do aparata Čeg god se prime je tata mata
I ve si ja mislim ovak već stari Me povozi na zavoju kaj ferari V kakav smo zanat mi si hodili Kad ovi nas mladi su preskočili
Kritiku nemrem mu tešku ja dati Je dečko od škole mi gorše vrati Ni vam to ljudi moći sam tak ®iveti v gradu a biti seljak
Da ni mu baš lefko priznati moram Za to kaj dela mu podršku dam Masu je toga do sad si pročital Dok ja sam s pajdaši po bregu se skital
Valjda bu došlo mu zriti vu glavu Pozvati bi trebal klapu si pravu Pa makar i nekaj vina riskiral Da ni za badav po trsju treniral.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|