|
riba
|
 |
« Odgovor #60 na: 18 Rujna, 2009, 10:04:22 » |
|
ova za psycha je vrhunska..!! bez uvrede covjeku..
pa ja se nadam jer nije mi nikad namjera nekog povrijedit.ja to ovak izvucem iz postova koje covjek posalje pa slozim njegovu problematiku u ovak saljivi okvir s namjerom da se malo zabavimo svi skupa.to znaci nema veze ko je odabran NEK SE NE LJUTI! a ak nekom smeta ja se izvinjavam unaprijed jer ne zna se ko je na redu sljedeci (cini mi se da Kospha samo jos nemam dost detalja da ga OPTUZIM).Ova ispod Psyha je tvoja valjda si prokuzil(malo sam te nahvalil)c,c,c...kakva greska!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ivan
|
 |
« Odgovor #61 na: 18 Rujna, 2009, 10:45:45 » |
|
haha, nisam skuzil da je ta pisana samo za mene, to je ipak velika cast..  ja sam mislio da je za Razora..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #63 na: 19 Rujna, 2009, 22:06:14 » |
|
Preša Čuj kako cvili sirota stara Zubom vremena grižena pod strehom Godinu dana pokoru moli Ko da se kaje za teškim grijehom.
®alosno stenje u poodmakloj noći Uz stidljive svijeće dogorjeli plamen Sa škripom se stapa kap koja pada I sve teže nosi ona svoj kamen.
Pukotina svaka njoj bolna je rana Dušu joj para ta bol u samoći Kad prođe opet godina duga Dal teret taj više podnijet će moći.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #64 na: 19 Rujna, 2009, 22:07:48 » |
|
Za znalce Skoro pa smo s poslom fertig Jedan bere,drugi ne Al kad Mihovil nam jutrom svane Pobrati bi treba se.
Strogo sad na meru pazi Da ne prejdeš granice Boja kaže stanje pravo A bu berba ili ne.
Ak pobereš ga prerano Kiselo je bormeš se Ak pa čekaš s njim predugo Prevelke imaš cukore.
Tu balans loviju muži Študiraju kraj jagode Teško najt je pravi omjer Kad žute su i zelene.
Zato stručan treba biti Pitaj kaj ne zablude Novi reagens brzo kupi Da farbe buju stabilne.
I dobro ti je to se znati Meril sad to ili ne Al meni nikak nije jasno Kak vino suho biti more?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #65 na: 19 Rujna, 2009, 22:10:58 » |
|
O meni Mladu sam goricu puknul Znanja bio čista nula S kemijom ja bjeh na Vi Kakav prah,što je granula.
To sa sadnjom još donekle No su došle druge muke Nisam kužio ni blizi Kolke tome treba ruke.
Te na žicu spojih ja se Da naučim tamo nešto I na forum taj naletim Tu je zame pravo mjesto.
Dosadan ja bjeh do kraja A savjetnik da pamet stane Prestadoh tek kada čuh Da tračaju me već sa strane.
Packe su mi dobro došle Sad razmislim prije posta Za smočit opet nisam spreman Jednom mi je bilo dosta.
Sad za šalu vodim brigu Poezija je tu i proza Da vas među žive vratim Kad je velka dubioza.
Poezija kad piše „novo“ Riba 2 je to već znaš Klikni možda zate što je Vidi što piše“stari forumaš“
Bili ste mi velka pomoć I od srca hvala vam Ako bilo gdje mi zapne Tu ste zame dobro znam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #66 na: 23 Rujna, 2009, 18:28:56 » |
|
vidim krenule su malo zesce debate pa da malo smirim strasti par stihica o aktualnoj problematici. Jnix Pa kakva je to slika rođo kaj stoji ti tak na krivo već ak hoćeš nekaj slikat nemre ti se fućkat živo.
Lijepu flašu si si zebral i na kipec si ju stavil al se barem meni čini prije dobro si zaglavil.
Da bi slika zišla dobro mora čovek miran biti a ak slikaš stvari mrtve vinu blizu nesmeš iti.
Drugi put se lijepo zravnaj kakti pravo muško budi jer kaj buju sad o tebi mislili si drugi ljudi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #67 na: 23 Rujna, 2009, 18:34:22 » |
|
Jeremiji Vidiš kak se problem rodi i rješit si ga mel ti volje meštar del je vrata nova al su duhe ni najbolje.
Z nosom dojdeš malo bliže čudni miris mam te tuče kak se riješit toga smrada ne hasniju ni vode vruće.
Misliš,misliš sav si zdvojan kak doskočit tome jadu sad po selu iščeš pomoć morti ljudi lijeka znadu.
I našla se receptura da već nemaš noćno bdjenje na njivi ftrgni ju i skuhaj tikva pravo je rješenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #68 na: 23 Rujna, 2009, 18:42:44 » |
|
po prvi puta za zupanijskog kolegu Palomasu Kad na motor svoj zajaše nebo mu je granica lijepe slike stalno šalje s raznih strana Zagorja.
Oprema mu spremna stalno slika čista,kristalna s vremenom pod ruku ide digitalna tehenika.
Malo tu je ,malo tamo za sve nađe vremena njemu lijepo,nama čudno teška traje rasprava
I evo sad smo u banani jer nam se on malo srdi daj popusti malo kompa nemoj biti baš tak tvrdi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #69 na: 23 Rujna, 2009, 18:56:30 » |
|
i biser za kraj jer njegovi postovi su živa inspiracija.Ak ikad napravim klijet njega zovem za kuma.
Još jedna o Psychu
Ovaj čovjek,to je pravo čudo kad se javi uvijek nešto ludo komunalni ne muče ga jadi pitkom vodom rosfrajka se hladi.
Solotejpom bačvu zaplombira ak i pukne baš ga i ne dira uzbuna je stalno tu na snazi na vlastit rizik kod njeg se ulazi.
Kad se kod njeg svi patenti slože i sam Tesla posramiti se može nema mira stalno nešto snuje klade snaga valja,um caruje.
Dokaz tvrdnji sad je slika ova ovo stvarno tehnologija je nova patentirat ovo teško da će moći uzalud mu mnoge probdjevene noći.
Ne žalim ja truda ;na kraju će reći nekon svega zna se vino tu će teći zato pljesak molim i stisnimo mu ruku nagradit ipak treba svu tu silnu muku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jeremija
|
 |
« Odgovor #70 na: 23 Rujna, 2009, 19:00:27 » |
|
Jeremiji V Z nosom dojdeš malo bliže čudni miris mam te tuče kak se riješit toga smrada ne hasniju ni vode vruće.
Misliš,misliš sav si zdvojan kak doskočit tome jadu sad po selu iščeš pomoć morti ljudi lijeka znadu.
Baš tak je bilo.Sav si vražji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I onda neš pil
|
|
|
|
jnix
|
 |
« Odgovor #71 na: 23 Rujna, 2009, 19:18:36 » |
|
ma glupo mi je opće odgovarat il nekaj pisat kad nemrem istom mjerom reć i nešt tak lijepoga izreć , zato još jedamput ; svaka čast ....
sve stihe snimam, tak da znaš...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #72 na: 24 Rujna, 2009, 17:50:18 » |
|
ma nije problem forumaški kolega mozda me iznenadis kakvim"forumaskim almanahom" kad skupis dost materijala.s poslom sam pri kraju pa imam malo više vremena za stihoklepstvo.kad vam dosadim slobodno napisite.no prije toga jos pokoja.najprije za forumase kaj se struje lacaju uz vino.
Vinarima od struje
Ne znam samo kak to more Struja z vodom skupa iti Jer ak ovo dvoje spojiš K meši prejdeš ti po riti.
Tu za igru nema mesta S tim se dečki ni za šalit Tek kad zbaviš strujni posel Pošteno se moreš nalit.
Zvezde ti pred okom skaču Ak ti zgodi se kuršlus I tu na boje moraš pazit Da ne spojiš ti minus i plus.
Zato struja nije mačji kašalj ®enski rod je…„dečko to ne diraj“ Al i vino kad te dobro tresne Uzemljen si da te Bog sačuvaj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #73 na: 24 Rujna, 2009, 17:56:11 » |
|
e,ovaj ga je zadnje vrijeme zapilio dobrano pa da cuje svoje O Kosu
E moj stari,stvarno nemaš sreće Poduzeo si sve,a neće pa neće Podražaj mu mali možda ipak fali Il je malo nisko živa ti na skali.
Bubrenje mu veliš ide s nekom greškom Vjerujem da stoga u stanju ti si teškom Jer ak „sud“ za tebe nema pravi promjer Može ti otići sve u krivi smjer.
Probaš ovo,probaš ono stanje uvijek isto Umjesto da vidiš mutno,sve je odveć čisto No ak stanje hoćeš imat baš onako ključno Toplinu tada moraš prije dići ručno.
Ne možeš na silu raditi baš sve Rezultat ne daje tebi tu ni CEG-e Ak užitak hoćeš na kraju da je pravi Moraš biti smiren potpuno u glavi.
Mudrih zato savjet sad poslušaj Možda sretan tad ti bude kraj Imamo ti mi iskustva u tom svemu Ja ti kažem stari:ORASI rješenje su problemu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #74 na: 24 Rujna, 2009, 17:58:56 » |
|
i ovaj mi se zadnje vrijeme malo pogubio
Susedu Zagorcu
Zagorec se nekak slabo glasi Ko ga znade u kakvom je stavu Il sa moštom ima brigu Kak ne kipi nejde mu u glavu.
Nabavil momak se kaj treba Da bi išlom kaj po žnori I opet nekaj tu ne štima Pogled v bačvu to govori.
Sako leto kaj za inat Ponavlja se isti stres Kolko greha tu vun zide Nebi z mesom pojel pes.
Pritiraj ga naj se zbudi Naj ne čeka Martina Daj pripazi dok ulaziš Zna bit puno CO2
A ak nekaj od nas skrivaš GREŠKA,jer ti pomoć tu je Nemoj tajit ak si fulal Istinu daj,nek se čuje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|