ma jebo te..treba 50 kg rivati mo mekoj njivi.Fala lepa,ja sam danas svojim strojem pometal dvije njive i radi perfektno.Lagana šetnjica,a težinu ni ne osjetiš.okraćeš se di i kak hoćeš.Ma milina,samo ne kužim kaj mi je tolko trebalo da ga konstruiram...he,he,tajna je u tome kaj nećeju ženske više devat rućno i sila me natirala
Evo fotke od samohodne, nije lijepa, ali rastura.
Daj malo opiši rad s "njom". Jel moraš koristit kabanicu, masku? Mislim ono, ispred tebe se stvara otrovna magla, ti ulaziš u to !? Kak se ponaša po vjetru? Stalno puše. Kakve je potrošnja vode, sredstava u odnosu na ručnu? Može li se smjer dizni regulirati? Brzina prohoda, brzo, sporo? Treba li što popravljati ručnom špricom?
Kolege,di mogu nabavit visokotlačno crijevo za prskalicu dužina cca60m 50 bara
Nastavljam sa škarama za cijepljenje,u uputama piše izbjegavati suhe i stare mladice,nego koristiti za mlade zelene,kaj sam i namjeravao,no,svejedno sam isprobao na mladici koju sam skinuo kod orezivanja+mladica jabuke,fi 8mm za probu.Rez je savršen,snaga otprilike ko da sam ju škarama rezao,"U"profil rezanja izgleda ok,nisam mijenjao noževe,nije bilo potrebe,spojio sam mladice bez problema,skoro da se ne vidi spoj,držiš u ruci ne miče se na spoju,ovo bude čista igrarija omotati gumicom za cijepljenje.Ne znam kak bi se škare pokazale za profi upotrebu,par stotina cijepljenja,a za moje eksperimentiranje sasvim ok,koštale me oko 120kn,besplatna poštarina,jedva čekam isprobavanje,s tim da sam totalni početnik za cijepljenje i tu je kolega Teran,srećom lani objašnjavao kak ide itd.,no vidjet ćemo,sve u svemu super zadovoljan novom igračkom,evo usput par slika reza