VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
09 Lipnja, 2026, 12:47:11

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Voćarstvo
| |-+  Voćarstvo
| | |-+  Mehanizacija i alati u voćarstvu
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 [2] 3 Dolje Ispis
Autor Tema: Mehanizacija i alati u voćarstvu  (Posjeta: 31299 puta)
bded
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #15 na: 03 Travnja, 2009, 11:35:21 »

Škare KUKER, trimer STIHL, mot. prskalica - CIFARELLI
Evidentirano
majkl27
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #16 na: 21 Travnja, 2009, 20:01:32 »

Dobre makaze ali samo za tanke grancice!!! Felco 8 su najbolje makaze ali za vocarstvo nema makaza be Kukera
Evidentirano
Jeremija
aktivni član

Email
« Odgovor #17 na: 16 Svibnja, 2009, 06:38:15 »

Ja isto imam Cifarelli M3PSRA 05g.stajala je 4.479 a s popustom za gotovinu 3.800 kn.jako sam zadovoljan s njom,jedino kad mi je otišla gumica koja dođe ispod rezervoara za gorivo čekao sam više od mjesec dana na nju.Sva sreća da se to desilo u devetom mjesecu kad ju više nisam trebao.
Evidentirano

I onda neš pil
radeug
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #18 na: 11 Svibnja, 2011, 21:30:05 »

U velikoj sam dilemi, imam 1,5 hektara voća i planiram da proširim zasade a zatim pitanje kakav traktor kupiti. Bosna je preplavljena ponudama, ali najviše fergusona i kineza. Starim ,,dobrim" fergama je, čini mi se, napumpana cijena pošto podsticaj Vlade od 40 odsto vraćaju odmah pri kupovini, ali je fergo 539 izašao, sa povratom, skoro 7,5 hiljada evra. Nije li to puno? Na jednom placu nude kineza, mali voćarski - dupla vuča, 25 konja, za 4,5 hiljada evra, sa povratom. Zna li neko kakvi su? Imam averziju prema kineskoj robi, ali me ubjeđuju da su se pokazali bolji nego 539 i da imaju manje reklamacija. Kao, radi ih kineska vojna industrija ... Koliko je pametno kupiti? Ima li neko iskustva sa njima?
Evidentirano
riba
Moderator
zlatni član

Bednja

Email
« Odgovor #19 na: 12 Svibnja, 2011, 09:29:30 »

ha,čuj tu kod mene je sused kupil nekog kineza,a on ima manju farmu krava,no u razgovoru s njim nije baš oduševljen,al ne bi ti znal reći kolko je konja,no malo je veći.Uglavnom ja sam se par put peljal s njim,al od buke se nemre ni razgovarat,otpadaju uši čovjeće.to sam primetil onak na prvu :-\
Evidentirano
Vinofil
Moderator
aktivni član

Vrgorac

Email
« Odgovor #20 na: 12 Svibnja, 2011, 13:14:02 »

Sama mašina je vjerojatno u redu ali na kinezima pate popratne stvari,razni dihtunzi,crijeva,ležajevi,mjenjač...nije bezveze fergi skuplji traktor. Ako imaš para nemaš se što mislit.
Evidentirano
gabro
Novak
**

Email
« Odgovor #21 na: 12 Svibnja, 2011, 20:51:53 »

U velikoj sam dilemi, imam 1,5 hektara voća i planiram da proširim zasade a zatim pitanje kakav traktor kupiti. Bosna je preplavljena ponudama, ali najviše fergusona i kineza. Starim ,,dobrim" fergama je, čini mi se, napumpana cijena pošto podsticaj Vlade od 40 odsto vraćaju odmah pri kupovini, ali je fergo 539 izašao, sa povratom, skoro 7,5 hiljada evra. Nije li to puno? Na jednom placu nude kineza, mali voćarski - dupla vuča, 25 konja, za 4,5 hiljada evra, sa povratom. Zna li neko kakvi su? Imam averziju prema kineskoj robi, ali me ubjeđuju da su se pokazali bolji nego 539 i da imaju manje reklamacija. Kao, radi ih kineska vojna industrija ... Koliko je pametno kupiti? Ima li neko iskustva sa njima?

Ako te zanima ima jedna firma koja redi sa yanmarima i nisu skupi(polovni) mogu pokušat nać adresu.
Evidentirano
dugi68
Mlađi novak
*

vranovci

Email
« Odgovor #22 na: 08 Lipnja, 2013, 06:17:15 »

gdje kupit škare za prstenovanje grana?  ???
Evidentirano

slavonijo sve ti cvalo
SAS
Moderator
aktivni član

Email
« Odgovor #23 na: 08 Lipnja, 2013, 12:03:43 »

Dali netko zna gdje ima za kupiti onaj teleskopski nastavak sa drškom za prskalicu, za špricanje na većoj visini u odnosu na onih klasičnih fiksnih 140cm ?

Vidio sam u jednoj trgovini u Čakovcu da ima za kupiti teleskopski nastavak sa drškom preko 2m, ali koštaju preko 100kn jel ima gdje jeftinije ?

Inače imam leđnu prskalicu Sani od 16 litara, no mislim da ima univerzalnih nastavnih dijelova za špricanje.
Evidentirano
Siki
Novak
**

Email
« Odgovor #24 na: 03 Kolovoza, 2013, 17:01:49 »

Evo jedne moje nove igračke...Cijepim sve kaj mi dođe pod ruku... ;D

* Picture 379.jpg (102.17 kB, 640x480 - (hitova: 1052 ).)
Evidentirano
zdrave
Novak
**

Metlika, Slovenija

Email
« Odgovor #25 na: 03 Kolovoza, 2013, 18:28:11 »

I ja imam takav Victorinox ali sa crnom drškom. U slo 18 €.
Evidentirano
dugi68
Mlađi novak
*

vranovci

Email
« Odgovor #26 na: 03 Kolovoza, 2013, 19:48:20 »

Dali netko zna gdje ima za kupiti onaj teleskopski nastavak sa drškom za prskalicu, za špricanje na većoj visini u odnosu na onih klasičnih fiksnih 140cm ?

Vidio sam u jednoj trgovini u Čakovcu da ima za kupiti teleskopski nastavak sa drškom preko 2m, ali koštaju preko 100kn jel ima gdje jeftinije ?

Inače imam leđnu prskalicu Sani od 16 litara, no mislim da ima univerzalnih nastavnih dijelova za špricanje.
teško da ćeš naći jeftinije. još bi te možda skuplje izašlo da kupiš cijev i da ti neki kolega napravi spojeve  :-\
Evidentirano

slavonijo sve ti cvalo
dugi68
Mlađi novak
*

vranovci

Email
« Odgovor #27 na: 03 Kolovoza, 2013, 19:53:37 »

susjed je prije 3 mjeseca kupio tog kineza. stvar je u tome što je Yanmar japanski motor vrhunskih performansi. ja na poslu imam elektroagregat Yanmar koji od 91. radi kao singerica. Kinez stavlja u traktor japanski motor. koliko vidim kod susjeda (a i meni ponešto napravi), stroj je dobar samo što je skup. Ferac je isto zakon ako ti razmak redova odgovara.  8)
Evidentirano

slavonijo sve ti cvalo
SAS
Moderator
aktivni član

Email
« Odgovor #28 na: 03 Kolovoza, 2013, 20:42:09 »

teško da ćeš naći jeftinije. još bi te možda skuplje izašlo da kupiš cijev i da ti neki kolega napravi spojeve  :-\

Kupio pa ćemo vidjeti kako se bude ponašao, ako dizna nebude bila dobra samo ću zamijeniti taj dio sa nekim kvalitetnijim jer je sve na šaraf i to je to.
Bitno da imam teleskopski štap od 3m i tanko crijevo skup sa ručicom (off/on tekućine).

Sve sam gledao nemoš jeftinije proći samo najjeftiniji štap od 3m obično dođe nekih oko 50kn, plus cijevo 30kn plus dizne i ručica i ode preko 100kn, tako da se neisplati stime zezati kada već imaš gotovo. Nije neki Kinez već Made in Srbija, a kupljeno u Čakovcu.  ;D
Evidentirano
dugi68
Mlađi novak
*

vranovci

Email
« Odgovor #29 na: 03 Kolovoza, 2013, 20:46:50 »

SAS, jel ti to za voćke nastavak  ???
Evidentirano

slavonijo sve ti cvalo
 Str: 1 [2] 3 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!