sanitarium dolazi mislim na 3 cda sto je u ono vrijeme bilo nezamislivo puno i skupo (makar smo cd kupovali za 15ak kn od pirata). ja sam je prosao cijelu, super mi je ta prica, sve ludo, bolesno, ona djeca deformirana.. ma odlicna igra! hehe, reci kaj nisi znao preci ja cu ti reci, ziher se sjecam.
A ne sjecam se tocno. Mislim da si mora uzeti neki kamen pa pogoditi u crkveno zvono da ostali mjestani dodju. Tak nes.
evo danas napokon prodao ovu frezu gore na fotkama, lik iz Ploca kraj Dubrovnika kupio..
BRAVOOO sad bi konačno i neko likovo moglo past
hehe, taj Sanatirum smo narucili buraz i ja jos tamo neke 1998/99 kad je izasla od nekog pirata i prasili to na starom 166 MMXu. Znam da je bio zajeban jedan dio za preci na 2om ili 3em levelu, pa su rjesenje dali u BUGu. Imam i dan danas tu igricu na ovom kompu. Igrice gotovo da ne igram, ali volim Quake 1, COD, COD2, Medal of Honour 1 i 2, Vietkong.
Joj Quake kaj sam se njega naigrao sad sam ispao iz tog grifa,tu i tamo online odigram biljar na T-comovom playtoyu,previše sam zaokupljen filmovima i serijama
ne kuzim, sta bi moglo past..?
Kod mene vele "likuh" tj.da počastiš
to i ja odigram vise da nekad ubijem vrijeme navecer kad citam po netu.. biljar i belu spanam.
Na biljaru imam rang 10,tek toliko da znaš
Meni motorna pila ima ljepši zvuk od takve muzike,hehe,šala
opet ne razumijem..
Ha, čuj, bar ne slušam turbofolk Volim osim metala i klasiku i filmsku muziku, posebno Ennia Morriconea.