VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
16 Lipnja, 2026, 12:15:00

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Za korisnike Vinogradarskog foruma
| |-+  Bez cenzure
| | |-+  Bez cenzure
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 150 Dolje Ispis
Autor Tema: Bez cenzure  (Posjeta: 704583 puta)
Koshpa
Administrator
zlatni član

Kutina, 45°29'48.87"S, 16°45'58.79"I

WWW Email
« Odgovor #405 na: 20 Studenoga, 2009, 12:27:08 »

Mislis mladog skrleta? uff, pa jel netko to zeli kupovat vec sad? Mi smo ga prodavali prosle za 25kn, ili 22kn+PDV na racun.
Evidentirano

Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #406 na: 20 Studenoga, 2009, 18:21:46 »

koja bi bila cijena škrleta u ovom trenutku, znači nije bitna bistroća...   ivan?

a sta ja znam.. nisam jos uopce odredivao cijene.. 25-30 kn/l.
Evidentirano

jnix
aktivni član

Novoselec, Općina Križ, Zagrebačka županija

Email
« Odgovor #407 na: 20 Studenoga, 2009, 19:55:39 »

sad mi treba, ali to mi je puno za rifuzu, nefiltrirano...     radim neke kupaže, poboljšanja ljudima po podrumima, pa mi treba škrleti... hvala na inform...
Evidentirano

Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #408 na: 20 Studenoga, 2009, 19:58:43 »

pa uvijek je nefiltrirano jer nijedno vino nikad ne filtriram tak da ti je to kod mene svejedno. ma daj covjece, pa nisi pecen, kupio bi dobar skrlet i onda ga mjesao sa kojekakvim vinom da "podignes" to vino.. ja ti ga iz principa ne bi prodao ni po 50 kn/l za tako nesto.. ;D al fakat. 8)
Evidentirano

jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #409 na: 20 Studenoga, 2009, 20:11:35 »

slažem se  ;), al pitam pa možda nađem nešto povoljnije, gle prijateljima kod kojih moram i popiti , moram onda radi sebe poboljšati.. ;D
Evidentirano

Koshpa
Administrator
zlatni član

WWW Email
« Odgovor #410 na: 20 Studenoga, 2009, 22:25:05 »

pa uvijek je nefiltrirano jer nijedno vino nikad ne filtriram tak da ti je to kod mene svejedno. ma daj covjece, pa nisi pecen, kupio bi dobar skrlet i onda ga mjesao sa kojekakvim vinom da "podignes" to vino.. ja ti ga iz principa ne bi prodao ni po 50 kn/l za tako nesto.. ;D al fakat. 8)
Malo smo offtopic. Nije te strah da ti se nakupi taloga u boci kroz neko duze vrijeme? Znas da se ljudi koji se ne kuze u vina zgrazaju na takve stvari. :\
Evidentirano

Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #411 na: 20 Studenoga, 2009, 22:51:40 »

slažem se  ;), al pitam pa možda nađem nešto povoljnije, gle prijateljima kod kojih moram i popiti , moram onda radi sebe poboljšati.. ;D

e ovo je izjava godine!! ;D prijateljima popravlja vina (jer su im losa) da kad dode kod njih moze dobro piti.. ludo! ;)

koshpa, ne bojim se. nikad mi se to nije dogadalo niti sam ikad naisao na lose vino iz svoje boce. prosle 2 godine nisam cak niti bistrio, vidjet cu kako ce biti ove godine ali crna sigurno ne budem.. ako se ljudi "zgrazaju" nad malo prirodnog taloga u boci to je njihov problem ali ako i ima problema sa time ja cu im uvijek objasniti kakav je to talog, zasto se stvorio i zasto se u velikoj vecini vina ne stvara (jer su bistrena i filtrirana) sto ipak mom vinu daje odredeni plus jer nije forsirano bistrilima niti filtracijama vec se prirodno otalozilo i stabiliziralo za sto je potrebno vrijeme i prirodno, zdravo i zrelo grozde. da li si ikada pio (ili vidio, kupio) kakvu bocu od Krauthakera? on ti sa strane na etiketi ima zaljepljen jedan logo na kojem pise NEFILTRIRANO.. pa ako nije njega strah da mu se nakupi talog (sto naravno nije apsolutno nikakva mana niti minus vinu, dapace, upravo obrnuto!) nije bogme niti mene sa par tisuca butelja.. ;)
Evidentirano

Koshpa
Administrator
zlatni član

WWW Email
« Odgovor #412 na: 20 Studenoga, 2009, 23:01:19 »

Pio davnu njegovu grasevinu na nekoj proslavi, ali nisam obracao paznju na etiketu tad. ;D
Kuzim, sve 5, ja sam se stavio u perspektivu nekoga tko se ne kuzi u vina i cim vidi malo taloga pomisli da je vino lose i pokvareno. ::)
Evidentirano

jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #413 na: 21 Studenoga, 2009, 11:08:27 »

ivan:e ovo je izjava godine!! Grin prijateljima popravlja vina (jer su im losa) da kad dode kod njih moze dobro piti.. ludo! Wink

kupaža prijatelj, radi mirisa okusa....       pa nebi u loša vina dodao odličan škrlet ili dr., loša ostaju loša. :'(
Evidentirano

Razor
Administrator
zlatni član

Kloštar Podravski

Email
« Odgovor #414 na: 23 Studenoga, 2009, 00:20:08 »

da li si ikada pio (ili vidio, kupio) kakvu bocu od Krauthakera? on ti sa strane na etiketi ima zaljepljen jedan logo na kojem pise NEFILTRIRANO
Jesam i ja i to stalno spominjem ljudima u okolici i na brijegu. Strpljenje je problem.
Evidentirano

jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #415 na: 23 Studenoga, 2009, 08:56:37 »

Pio davnu njegovu grasevinu na nekoj proslavi, ali nisam obracao paznju na etiketu tad. ;D
Kuzim, sve 5, ja sam se stavio u perspektivu nekoga tko se ne kuzi u vina i cim vidi malo taloga pomisli da je vino lose i pokvareno. ::)

no isto tako ne znači da ako ima taloga da je dobro vino...
Evidentirano

Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #416 na: 23 Studenoga, 2009, 09:33:41 »

no isto tako ne znači da ako ima taloga da je dobro vino...

pa naravno da ne znaci ali bitno je kakav je talog i od cega je. tartarati nisu nikada problem, dapace! a ako je talog fini zrnati to je dobar talog, lose je kad se cijelo vino u boci zamuti a ne samo malo na dnu.
Evidentirano

Razor
Administrator
zlatni član

Kloštar Podravski

Email
« Odgovor #417 na: 23 Studenoga, 2009, 20:22:26 »

Ma, veći je problem s kupovnim buteljama, govorio Kozina na Plodovima Zemlje. Ima svega.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Joj, a kakva vina samo moram isprobavati osobno, da ne uvrijedim čovjeka :o
Ne znam kako vi to rješavate, sigurno vam se dogodilo :(
Evidentirano

Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #418 na: 24 Studenoga, 2009, 15:08:36 »

Ma, veći je problem s kupovnim buteljama, govorio Kozina na Plodovima Zemlje. Ima svega.

hehe, zato treba znati sta kupujes. a uostalom ako ti treba neka fina buteljica, slobodno se obrati meni ili provjeri moje recenzije, tako neces fulati.. ;D
Evidentirano

psycho
Novak
**

open your mind

Email
« Odgovor #419 na: 25 Studenoga, 2009, 01:51:52 »

Hm. Ja osobno popijem u gostima sve i budnem nikad suzdržan, nego klimajući glavom reknem koju dobru riječ. Jedan je veliki čovjek kod gosta popio i otrov, a znajući što pije, jer nije htio uvrijediti domaćina. Dođite svi kod mene i pijte čisti sumpor. ( Plus voda)
Evidentirano

pime ga pime ga
 Str: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 150 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!