VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
13 Lipnja, 2026, 23:10:56

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Za korisnike Vinogradarskog foruma
| |-+  Bez cenzure
| | |-+  Bez cenzure
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 150 Dolje Ispis
Autor Tema: Bez cenzure  (Posjeta: 704215 puta)
riba
Moderator
zlatni član

Bednja

Email
« Odgovor #150 na: 22 Kolovoza, 2009, 13:17:58 »

špricaj radioaktivno riba ;D. Mc Ozy i meni je bilo na engleskom, ali se promijenilo čim sam se logirao.
da pospricam po zeni kak ti po trsju.covjece vidis ti kak to zgleda,cim dalje s kemijom od zenskog roda jer i od kozmetike same od sebe tu i tam posandrcaju ;D
Evidentirano
psycho
Novak
**

open your mind

Email
« Odgovor #151 na: 24 Kolovoza, 2009, 20:02:13 »

je. bolje prirodno nek da nam zgledaju ko spirki.
Evidentirano

pime ga pime ga
riba
Moderator
zlatni član

Bednja

Email
« Odgovor #152 na: 28 Kolovoza, 2009, 18:21:15 »

sex je kao skok s motkom , skaces dok imas motku
Evidentirano
psycho
Novak
**

open your mind

Email
« Odgovor #153 na: 01 Rujna, 2009, 22:21:36 »

Sergej Bupka je rekel da se neki treninzi rade striktno bez motke da bi ju u datom trenutku mogel uprti. ;D
Evidentirano

pime ga pime ga
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #154 na: 17 Rujna, 2009, 18:26:06 »

jako lijepo ! Fali jos malo teksta uz slicice  , bilo bi  animljivije  , kao ovo pred kraj !
Pozdrav !

Pozdrav tebi, a i mojem "mejašu" Jeremiji, jer koliko vidim i on ima vinogad na istom tom području! S time da ja gore na prijevoju ("kod križa") skrećem s glavne ceste desno, a on produžava ravno (ako sam dobro shvatio?)...

Inače, između ostalog ja sam i biker, volim se voziti i putovati na motoru. Tako su u jednom od proteklih vikenda nastale i fotke iz vinograda, kad sam iz Vž Toplica išao prema svojem vinogradu. Za čitavo to vinogorje karakteristično je puno manjih parcela i vinograda, sa puno vikendica i vikendaša. Ima i nekoliko pravih (velikih) vinogadara i vinara, s nešto večim parcelama, ali najbrojniji su vikendaši...
Evidentirano
Chajks
Novak
**

Bedekovčina

Email
« Odgovor #155 na: 17 Rujna, 2009, 19:21:15 »

hehe, Moslavac pa kud baš FER i vinograd :))))
ja sam bil uvjeren da sam ja jedan od rjeđih s takvim tendencijama (FOI i vinograd) :))  al ovo je super kad vidim da jos ima mladih kojim se to sviđa  ;)
Evidentirano
Jeremija
aktivni član

Email
« Odgovor #156 na: 17 Rujna, 2009, 19:46:18 »

Koja je tvoja klet,vidim da si dosta toga poslikao?Dobro si shvatio ja produžujem ravno.Moj vinograd je 50m od "Vitezovih Goric".
Evidentirano

I onda neš pil
Dražen
Administrator
Novak

Križevci

WWW Email
« Odgovor #157 na: 17 Rujna, 2009, 19:51:53 »

Imal li netko nešto protiv ETF-ovaca (FER-ovaca)? Moglo bi biti isključivanja s Foruma. :)

hehe, Moslavac pa kud baš FER i vinograd :))))
ja sam bil uvjeren da sam ja jedan od rjeđih s takvim tendencijama (FOI i vinograd) :))  al ovo je super kad vidim da jos ima mladih kojim se to sviđa  ;)
Evidentirano

Čovjek koji ne može pomoći sebi, ne može pomoći ni drugome.
jnix
aktivni član

Novoselec, Općina Križ, Zagrebačka županija

Email
« Odgovor #158 na: 17 Rujna, 2009, 19:58:39 »

Je, djed po maminoj strani je iz okolice Čazme, dakle na samom rubu Moslavine, pa eto tako i nadimak...
inače studiram na FER-u, tak da je to dosta nespojivo, vinarstvo i računarstvo, ali eto...

1.ja sam Čazmanac i Moslavac
2.elektroničar i bio na ETFu(u ono vrijeme se tak zvao)
i zato vidiš da je spojivo , inače upoznao sa puno elektroničara koji su se počeli baviti sa vinogradarstvom i vinarstvom , to si tumačim kao odmorom od "sitne i precizne elektronike",  pitaj  Komsica i on nam je kolega...
inače sam kontaktirao , poslao pismo-ponudu nekome iz tvoje Udruge, ali neznam tko je dobio ...
Evidentirano

kos
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #159 na: 17 Rujna, 2009, 20:16:18 »

Ja nemam nista protiv ETF-ovaca ni FER-ovaca, uvijek nam je trebao netko s zanatskom skolom... ;)
Evidentirano
palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #160 na: 17 Rujna, 2009, 20:35:10 »

Znači, tvoj vinograd je baš na putu prema Toplicama.. Prošli vikend vozio sam (opet) tim putem, i vidio sam prekrasnu novu klet, izgrađenu (nedavno) od okruglih debelih trupaca, u stilu Kanadske kuće. Prvom sljedećom prilikom slikat ću je i staviti ovdje, jer zbilja svojom ljepotom ona to zaslužuje!

Moja klet je predzadnja s lijeve strane puta, put se dalje u produžetku polako počinje spuštati prema šumi.
Evidentirano
jnix
aktivni član

Novoselec, Općina Križ, Zagrebačka županija

Email
« Odgovor #161 na: 17 Rujna, 2009, 20:43:41 »

netko s zanatskom skolom...

dražene, sta da mu radimo??
Evidentirano

palomas
Mlađi novak
*

Email
« Odgovor #162 na: 17 Rujna, 2009, 20:46:01 »

Pa gdje ste kolege slabostrujaši, evo vam još jednoga, ali iz Zavoda za visoki napon!  ;D Meni je to i profesija, radim kao projektant, elektroenergetika.
Evidentirano
Moslavac
Novak
**

Zagreb-Štakorovec-Dubrava

Email
« Odgovor #163 na: 17 Rujna, 2009, 21:32:31 »

1.ja sam Čazmanac i Moslavac
i zato vidiš da je spojivo , inače upoznao sa puno elektroničara koji su se počeli baviti sa vinogradarstvom i vinarstvom , to si tumačim kao odmorom od "sitne i precizne elektronike",  pitaj  Komsica i on nam je kolega...
inače sam kontaktirao , poslao pismo-ponudu nekome iz tvoje Udruge, ali neznam tko je dobio ...

jel znas barem mail ili ime kome si slao? i daj mi reci u vezi čega, pa ti odmah sutra iz prve ruke dam odgovor...

Bogati, ima tu dosta strujića na VVV forumu  ;D to mi se sviđa...
Vidiš, ja nisam pobjego od struje u vinograd, već sam cijeli život tu negdje...moji su me tak odgojili, i dok su drugi po Zagrebu ganjali cure i opijali se po parkićima, ja sam sa starim mjerio slador i rezo i štuco vinograd hehe...

Kaj se tiče Moslavine, upravo sam tu jer sutra ujutro krećem u berbu čuvene dedine seksarde  ;D ;D ;D

Evidentirano

Zbog nje su me na sud dali
u okove bacili
a sad tuđe
nebo gledam
sanjam svoju ledinu
al ne dajem,ne prodajem
ljubav moju jedinu

www.e-vinarstvo.com
psycho
Novak
**

open your mind

Email
« Odgovor #164 na: 17 Rujna, 2009, 23:11:49 »

Ima nas i s "Končara" ;)
Evidentirano

pime ga pime ga
 Str: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 150 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!