Ak se ne varam to je bilo i u novinama... jel to onaj neki doktor kaj je kral?
Hehe,tu i tam vidim fazana ili zeca,pošalji mi one svoje životinje,samo si zmije i lisice zadrži
Od lisice se da lijepa bundica napraviti.
Hehe,da,ali to mi ne pada na pamet,ne bi ubijao životinje iz takvog razloga,a sad ozbiljno,lisica je veliki prenosilac bjesnoće i kao zdrava bježi od čovjeka i ne približava se kućama,klijetima,ne vidiš ju itd.,ako ju viđaš u blizini kuće i ne boji se,to je najvjerojatniji znak da je bijesna,bjesnoća je neizlječiva bolest,zato bih ti preporučio da obratiš pažnju ako ih viđaš u blizini i lokalnim lovcima ukažeš na potencijalne probleme
pa neko mora nadoknaditi zgubu,a ko to bolje more nek tvoj seljak I STEL BI JOS RECI: decki znam da je tesko kad neko ima drukcije misljenje od tvoga.no nemojmo se spustati na nivo seoskih baba te tako teske nesuglasice rjesavajmo na pp.jer nakon takvih debata MI obicni smrtnici se pocnemo plasiti uopce pisati o necem ili dati Boze sacuvaj krivu dijagnozu.ak se tak nastavi u sto ce se pretvorit ovaj forum,na pisanje par strucnjaka ko da za to nema dosta kojekakvih casopisa i kao sto vidimo i o njima se ima kaj reci sto se tice kvalitete.ostanimo forum i opet "naglasavam" za pomoc prvenstveno malom proizvodacu jer samo tako cemo ga potaknuti na ozbiljniji pristup ovom poslu sa vinom i vinogradom.zivi primjer sam i sam jer do sad nisam imao pojma o plemenitim sortama loze osim"direktora" a sad ipak idem sadit novo a direktor cijepam i to zahvaljujuci znanju koje sam stekao ovdje.e,to je uspjeh ovog foruma i stime se treba ponosit i neka tako ostane i dalje.BEZ ZAMJERE BILO KOME!!
u Hrvatskoj je 5 puta veći uvoz nego izvoz vina...
baš tako , trebalo bi za nove forumaše napraviti tablicu-upitnik koji moraju popuniti prije pitanja tak da znamo neke osnovne podatke , to sam već negdje nekome napisao , eto vidite, ne sjećam se i ko bi sad listao stare odgovore , vidite da treba stalno opetovano ponavljati ...
hehe, ti bolje suti.. ti si vec dao svoju dijagnozu a isto tako ne znas o cemu se tocno radi!
samo pretpostavka prijatelj, čitaj podebljo sam ti ...znam kak ti je teško