Danas ljepa vizitacija..prvo u Budančevicu na Kinfin Chardonnay pa onda kod Psyha na mješano i završili kod vinskog gurua sa Zlatnog brega na RR i Grašu i netipičnoj mješavini za koju bi dao jaje da je Sovignon čisti ...danas je bio dobar dan
E moj dock. Inicirao si finu posjetu vinske braće, tako da je đ išla doma pješke, i jedva sam to skužil da joj ipak organiziram prijevoz. Pazi. Tolko je ošla u k da je zaboravila pesa. Luna i ja se na kraju grijali do jutra zaboravljeni, ali sretni. Da si ostal moral bi zeti rezervnog želuca kaj ga imaš u gepeku, a završil bi s menom i Lunom na kauču do jutra.
Kopalo se malo oko kleščeca
Pečem roštilj kod frenda u kleti i razmjenjujemo dojmove oko jučerašnjeg izleta u Zelinu na izložbu vina.
I da čujem kakvi su dojmovi.
Danas bil malo u kontroli vinograda! Cvatnja je u tijeku(oko 50%je ocvalo)! Vidim oko sebe kod međaša na zadnjem redu, teta peronospora,hara ko luda! Idem u kontrolu svog zadnjeg reda do njega! Prešlo malo i k meni Samo na tom redu do njega, i nigde više! Streljal bi ga! Sve mu zaraščeno, tak da ništ čudno! Problem je kaj me par vinogradara zvalo, i kod njih problemi s peronosporom! zval sam gosp ®eljkicu iz savjetodavne! Sutra izlazi na teren kod nas, pa javim kak je bilo! Dečki i dekle oprez, ima je puno(peronospore)! Ko je zadnje dve zaštite malo kalkuliral(jeftinij preparat, ili kontaktnI), mogel bi se opeći!