Postoji za kupiti sthilova kosilica na koju se može zakačiti kao mala freza, i to bi možda moglo zamijeniti motiku za okopavanje tog uskog pojasa oko sadnice, ali nisam siguran koliko je to dobro, mada me pojedinci uvjeravaju da je OK.Ako neko ima iskustva molio bih ga da mi odgovori.hvala bruno
Kupio bih plug za T.Vinkovića(826),s mogućnošću odoravanja,tj.da ga mogu "izbaciti" izvan lijevog točka.Zanima me gdje bih mogao naći takav plug,odnosno ime firme koja ga prodaje (proizvodi).Ako netko posjeduje takav plug neka mi se javi na broj mob 098/370-832.
Bok ekipa tek sam dans postao član foruma i posjedujem vinograd od 2500 loznih sadnica a potkraj mjeseca mi dolazi stroj saditi još 2000 sadnica. Ako koga zanima strojna sadnja može se javiti. Budući da sam čitao teme na forumu u vezi freze sa ticalom odnosno roto drljače za unutar-rednu obradu ja sam imao prezentaciju i Messisa u svom vinogradu tip EL 115. stvar radi odlično samo mora vinograd biti pripremljen za takvu obradu.
Sadi g. Mato Ivanović iz okolice Našica, a vinograd mora biti ovisno o modelu razmak unutar redova min. 150 za ovaj model, a razmak trsova 50 cm za rotodrljača, a za frezu 80 cm.