Ma ja sam iz okolice Virovitice, nigdje ih nema nisu ih ni imali, a na web-u ih nisam našao (možda ne znam tražiti), osim na srpskim stranicama, molim te možeš li mi napisati adresu od neke trgovine (SJEME nisam uspio pronaći) ili web adresu gdje ih mogu naručiti, hvala Ti unaprijed.
...No mene sad zanima druga stvar. Kak to cijela voćka "djeluje" da ona sad od te male plemke povuče svojstva na cijelu sebe?? ...
Pazi stvarno,sad ih ni ja nemogu nači na vebu,ajde zovi sjeme u splitu mislim da bi ti mogli poslat spominju na stranicama da opskrbljuju neke trgovine u zagrebu,a ako ne nađeš javi se na privat pa če mo nešto smislit!
e i mene zanimaju ove škare este ih uspili naći
šta kažete na ovo da li vredi te novce http://www.njuskalo.hr/vrtni-alat/klijesta-cijepljenje-kalemljenje-oglas-4164030
Nažalost nema, samo rezanje tj. orezivanje oraha, općenito je to sve obavijeno velom tajne, zato i je cijena tako visoka vjerojatno jer je teško kalemit, ili je tajna zanata ta zbog čega je takva cijena
Točno ta kliješta sam ja naručio iz Hong Konga,pisao sam o tome,koštaju 20USD,još ih nisam dobio iako su kao isporučena 7.2.,očito su ih utovarili na konvoj deva ili nekakav Kinez pliva s njima prema HR i sad je negdje u Indijskom oceanu,ali me tješi što si ih našao u oglasniku,znači da ima šanse da dođu