Samo spricaj nis nemoj smanjivati koncetraciju.
ovoga sad ovih dana bi trebao spricat, prvi put to radim, i izvadim spricu i wtf di se to puni vodom i ostalim sredstvima ? gore je samo ovaj crni cilindar koji pumpa zrak, unutra nemrem na to ?
Sada krecenje nema bas nikakvog smisla iz jednostavnog razloga jer je vegetacija krenula, odnosno u toku je. Kruske, breskve, nektarine, marelice, tresnje trebale bi procvijetati vec iduci tijedan. Krecenje ima smisla u toku zime i jedina joj je svrha da se tim postupkom odgodi pocetak vegetacije radi nestabilnog vremena koje je promijenjivo toplo-hladno vrijeme sto uzrokuje pucanje kore.Ukratko receno pucanje kore se dogada upravo kada je vocka u soku i onda dolazi toplo-hladno vrijeme zbog cega kora popuca.Zadnje krecenje je trebalo obaviti u drugom mjesecu. Inace se krece daleko prije tam negdije u prosincu ili barem u sijecnju.To je stara prica kad se ljudi neinformiraju kako treba vec se drze one price, ja sam cuo od susjeda da se vocke moraju kreciti da kora nepuca, i dalje vise nista ne znaju.Ja sam još davno čitao u Gospodarskom Listu da se vočke kreće sredinom prosinca pa do sredine siječnja ostalo više nema smisla kao što si i rekao.Ima i kod mene nekih ljudi da kreće na proljeće.