evo pronašao sam jednu sliku na kojoj se vidi, slikano je zimi bez lišća, ako može što pomoći uglavnom vide se "metle" na vrhovima
nema endosulfana več dvije godine,
Sljivina osica pitanje . Spricao sljive prije 5 dana protiv sljivine osice . Latice vec otpadale . 3 dana poslije padal kisa . Ne obilna ali je padala . Jutros vidim da su latice skroz otpale e sada da li ponavljati spricanje prtotiv osice ili je jedno spicanje dovoljno ?
Sutra po voćkama sa Pinozeb M-45 osim višnje i trešnje.Trebalo bi nešto i protiv pepelnice?
Univerzalni piretroid ( decis, rotor, king, direkt, beta baythroid). itd.Ima i boljih, ali bez slikice, ne idem u krajnost!
a,ja ,ja ,ja ,ja!pa ti to baš ničim do sad nisi probala zaštititi.Pa da si bar napacala koprive i stim pošpricala ne bi bilo tak loše.'bemu,'bemu sve
Evo i linkova za slikice bolesnih voćaka. Hvala!
Joj, pa tu nema čega nema Na breskavma je Taphrina ( kovrčavost breskve ), ne može se više ništa napraviti osim prihrane. Na jabukama savijač listova, ali strašniji je fuzikladij. Na kruškama isto savijač i čini mi se štitaste uši ili grinja na onoj drugoj slikici na vidi se dobro, a na višnjama napad crne trešnjine uši.Insekticid obavezan + fungicid za sve. Wizzard, Actara ili Calypso ( ima manjih pakiranja, kao vrećica šećera za kavu ) + Polyram, Star ili Dithane + Rubigan, Topas, Indar + sumpor tekući.Ili insekticidi isti + Chorus ili Clarinet.Čim prije poprskati.