Bacve stigle, ukupnog
Kupujem 200 l muskataVoloder-Sisačko-MoslavačkaBroj Mob 092 174 11 61
Poštovanje i pozdrav svim članovima foruma!Novi sam član foruma i nadam se da ću upoznati mnogo dobrih znalaca i proizvođača. Nedavno sam diplomirao na Agronomskom fakultetu, VVV smjer. Nažalost, prvi sam u obitelji koji se odlučio za ovo zanimanje, tako da nemamo vinograde i ne bavim se proizvodnjom, ali već godinama radim u restoranima i bavim se vinskim listama. Jako me zanimaju prije svega iskreni vinari sa jasnom vizijom i konceptom, ali malu prednost dajem onima koji su organski orijentirani, kako u vinogradu tako i u podrumu.. Volio bih upoznati male, obiteljske vinare koji još nisu afirmirani, niti komercijalizirani.Radim jednu vinsku kartu koja bi trebala biti sastavljena od takvih vina, pa se nadam da ću i ovdje naći neke zanimljive prijedloge, pa čak i ponude! Svi koji misle da imaju neki zanimljivi proizvod, bilo to vino ili zanimljive domaće rakije, likeri, vinjaci i sl. slobodno mogu na PM poslati neki kontakt broj, rado ću se odazvati!Unaprijed zahvaljujem na pomoći!
Prodajem grožđeSorta škrlet..Mogućnost prešanja! berba 20 .09.2014Voloder-Sisačko-MoslavačkaBroj Mob 092 174 11 61