Imam napad lozne grinje na izrastu (zapercima) tamo gdje je u proljeće bio napad grinje, špricao sam u proljeće sa demitanom i svako špricanje sa sumporom, pa me zanima dali sada špricati sa čim ili to posjeći pa u proljeće krenuti sa sumporom?
Ponavljam pitanje Samo ukratko koji su to EC pripravci kisele reakcije ?Hvala
Razor,negdje si prije napisao da je bitna ph tekućine,ak namjeravamo miješati svašta u špric,e pa ubo sam si na ebayu digitalni ph metar za 9USD,tak da pitam za slijedeću sezonu da to isprobam,ak ti nije teško ponoviti reference
Pisao sam za prihranu, a šta kaniš koristiti? Piše ti za svako sredstvo kretanje pH, sjeti me na zimu.Slagao sam kod susjeda Oligogreen + Magnesiogreen + Hascon i nije izdržalo. Posude su bile premale za miješanje, a nije odmah ni prskao i pola toga se istaložilo. Zato oprez svima koji to miješate, puno vode, svaki zasebno, slagati špricu za špricu i odmah primijeniti!
Budem recimo kad bi kombinirao sredstva za zaštitu sa prihranom da više puta ne špricam,izmjerim pH da bude oko 6-7 čini mi se da bi tak trebalo biti i to sam te i zapravo pitao da si pojednostavnim postupke,zapravo svrha je da manje radim,a efekat bude isti
I mene ovo zanima,ali od kad sam puko folifertil-t i cuprablau skupa po maslinama i ništa se nije dogodilo sve više sam uvjeren da večina sredstava za lug i prihrana idu skupa!!!
Zar lug nije naziv za pepelnicu-onda se tu cuperblau ne uklapa.
Folifertil nije ozbiljno sredstvo za prihranu, kao ni fertine, to je kao da se voziš s autom sa drvenim kotačem umjesto gume.