Društvo !Da li mi netko može dati komercijalne nazive hormona za bolje tjeranje korjena na reznicama i mjesta gdje se mogu nabaviti.Naime narezal sam reznice kobera SO4 sa dva trsa koji su potjerali iz podloge.Imam namjeru napraviti 30-50 cjepova za probu (svoje potrebe)Ako netko ima iskustva u tome ,a htio bi podjeliti iskustvo nek mi javi čim više detalja.
Agroteka .hvala ti.Puno si mi pomogao.pretpostavljam da toga ima kod tebe,Ako ima javi mi lokaciju(ako smiješ) pa da to pokupim .
Imaš toga skoro u svakoj poljoprivrednoj trgovini,barem kod nas u Vrbovcu.Cijena ti je negdje 50kn za ljubicasti 3 koji je za drvenaste reznice,a ostali su jeftiniji.Ja sam znao reznice držat u kanti u blatu dok ih nisam pikao van.Stavljao sam crnu foliju i prek nje sam pikal reznice,dosta mi se primilo tak.
Evo samo pitaš i informacije polako cure.Ako imaš vremena i volje daj mi molim te napiši na koji način tretiraš sredstvo po reznicama,u kojoj količini,...U kakvoj prostoriji držiš reznice prije stavljanja van(tamna-svjetla)i koja temp.je u prostoriji.Kakvo blato(tvrđe ili kašasto). Uf kaj sam dosadan.