a zakaj to vas tak smeta ak čovek nema trave u gorici?Pa ,(sad bum se malo zameril Ivanu),a je ljepše videti vrt di išćeš paradajz il papriku po draću(biodinamika),il onaj di je okopan i uredan,bez draća.
Ej vidim da niste vidjeli vinograd na pijesku može padati kiša koliko hoće ne ode nimalo zemlje a frezano je traktorskom frezom GRAMIP Dubrava, tako vam je to kod nas u Podravini!
Evo jučer sam napravio obradu tla, evo kako to sad izgleda!Evo ti slike mojih gorica STIHL FR 350 oko trsova a između redova IMT 533 i freza 150 cm GRAMIP Dubrava!
Navodno bezopasna neotrovna vodena zmija tipa bjelouške...samo ova ima metar i po..svejedno sam dva dana preventivno zaobilazio taj vinograd.
ovo bi trebao biti kravosas ili kako ga već nazivaju, jedini europski udav, ako ti je stalno u i oko vinograda nećeš vjerojatno imati problema s poljskim miševima i sličnim živinicama kojima se ova ljepotica hrani, sad mi je palo napamet, otiđi do bore bustruca ravnatelja škole na staševici, čini mi se da je on ljubitelj ovakvih stvorenja