jesem li mu kevu... ptiči su mi poklopali jedno 20ak trsova zweigelta(jedini na brdu imam crnog neke) u tri dana dok nisam doma bil... zlooo, da barem nisu kosi i drozdovi pa da ih postreljam malo al ovak nesmem... jos je gore kaj imam mrezu za zastitu od tuce pa se ekipa dospancira po podu i zoblje........... dal ima neko kakvu ideju osim mreze oko vinograda pa da skroz zagradim trsje...top ne dolazi u obzir...
malo da dignemo temu...a da ne otvram bzvz novu...ptičice, uskoro budu postale problem... ideje, savjeti..kolko košta klopotec?
Pročital cijelu temu, pametniji smo za godinu dana i skupili nekakva iskustva...ima kaj novog, ideje, savjeti..kolko košta klopotec?
Brane stavi iste trake, vjerojatno ptice neče privlačiti prošlogodišnje reprize filmova Da imam video traka stavio bih ali su potrošene još prije par godina, staviti ću i ove godine kao i prošle stare CD-ove, djeluje i na vinogradu i na voćkama.Baš sam ove godine napravio pokus na tri mlade trešnje, na jednu sam stavio par CD-ova a na druge dvije ne i u roku dva dana sve su pojele na ove dvije dok na ovoj trečeoj nisu bile ni blizu.