Bok!Djeluju li insekticidi iz skupine imidakloprida na grožđane moljce, te ako djeluju, u kojoj ih koncentraciji staviti jer su mahom svi registrirani za suzbijanje štetnika u voćarstvu... (konkretno, imam još Boxer 200 SL...)Hvala!
Jedno pitanjce. Nigdje više ne vidim CabrioTop u preporukama zaštite. Da li je prerano za njega ili je izbačen? A ja baš imam njega za jedno tretiranje i mislil sam ga iskoristiti sljedeći tjedan.A bil je jako razvikan i hvaljen. Ajt pomozite, vjerojatno znate više.
Molim vas,nigdje nemogu nać na kojoj je temperaturi falkon fitotoksičan
Niti ne piše u uputama,predpostavljam zašto pitaš,počele su vrućine dolje kod vas,a niti nas tu ne zebe nešto,jedino su rekli da bu u nedjelju palo nebo na nas U svakom slučaju treba po vrućini izbjegavati špric sa bilo kojim preparatom,koliko god ko može
sad pravo vrijeme tj. krajem mjeseca nakon štucanja, a prije bakrenih preparata za cabrio top, quadris, univerzalis. navedeni preparati spadaju u skupinu strobilurina, koji se godišnje upotrebljavaju maksnimalno tri puta.
počele su vrućine dolje kod vas,a niti nas tu ne zebe nešto,jedino su rekli da bu u nedjelju palo nebo na nas
Ima ga, koliko sam vidio. Dobar je i dalje preparat ako nema jačeg pritiska bolesti i kišnog vremena. No, možeš isto tako kupiti Signuma, dodati mu Polyrama i imaš još jači preparat za sve 3 bolesti ( peronosporu, pepelnicu i botritis )
Koja koncentracija Signuma ide za grožđe?