Možeš,možeš ako hočeš,u nas nemaradnika ispod 10e sat i neće niko da radi svi su po kafićima a plaću da nemaju para!!!!!!!!!!
Ko ti plaća 10EUR/h Gabro,da nemaš ti zapravo vinograd u Kataru,Dubaiu
Hvala kolega, zvuči primamljivo mjesto za godišnji, za nas koji ne znamo ljenčariti.
pomočni radnik u graditeljstvu 10e sat,maistor u graditeljstvu 16e kvadratni metar zida od neobrađenog kamena i betona 250kn.ŠTA KA®EŠ NA OVO?
Jeste li ovo znale/i? Ja ne! KVALITETA (RECIKLIRANOG) MLIJEKA Za sve one koji još piju (reciklirano tj. trajno), mlijeko ... Mlijeko sa proteklim rokom iz trgovina šalje natrag proizvođaču, koji ima zakonsko dopuštenje da ponovi proces pasterizacije na 190 C stupnjeva, te da ga vrati natrag na tržište. Prema zakonu, taj proces može se ponavljati pet puta. Proizvođać je dužan objaviti koliko puta je ponovio ovaj proces i on ga obično objavi ali na svoj način znajći da niko ne pita da li je mlijeko prerađivano više puta. Tajna je napisana na dnu kartonske kutije, sitnim brojevima ili točkicama. Kad jedan broj ili točkica u nizu fali znači da je to ta serija recikliranog mlijeka. ®ivjeli uz mlijeko!
riba, gledaj to sa druge strane.morti je te tikve uzeo netko ko je gladan i ne može si priuštiti delicijuu tom slučaju ne moraš biti srdit nego ponosan.ostavi i paradajze, budi dobrotvor i osječaj se zadovoljno.samo nemoj istraživati da se ne razočarašoptimizam je vrlina
na žalost nije tako.uglavnom ti i ne hodaju po tuđim njivama nek žicaju na kućnom pragu(bar tu kod mene),a s tikvama je odišel onaj ko ima,al su mu izgleda moje slađe(uglavnom mislim da znam kandidata,no u pomanjkanju materijalnih dokaza sam nemoćan)