onda je moj sin srećković ,još mora dati diplomski,al si je našel posel,no moram priznati poprilićno je munjeni kaj se tiće grafičkog dizajna,tu je stvarno kak se one reće doma.Al drugom zato posel smrdi i samo ga gusla po školi i ne popušća,al ko bu to izdržal
Gamad se ničega ne boji.
Probaj sa kantom i šankom...pa ak su ozbiljni buju se zasigurno prestrašili! (šaaaalaaa!)
točno...no čistiti se može i bez faxa!Ne znam kako je drugdje no u vž županiji ne traže se fakultetski obrazovani kadar već konobari,kuhari,trgovci ii sl...pa ti studiraj!Završiti fax a ne imati vezu...u ovo vrijeme=totalno gubljenje vremena i novaca.Zašto?...jer nema potražnje za takvim kadrom tj. sva su mjesta zauzeta još debelo dugo godina.(Osim Ptičekovog u Parkovima koje je ovih dana popunjeno!)
e jebiga sad.. ako ti je najveci domet u zivotu cistiti i ribati wc-e i tako razmisljati nakon srednje skole onda je mozda i najbolje da upravo to i radis jer za nista drugo niti nisi (ne mislim na tebe osobno nego opcenito). danas je nemoguce uspijeti bez faxa i to kako je tupka rekla, nekog jaceg faxa, a i nakon toga treba puno uciti i razvijati se jer posao vise nije ko nekad, sta znas znas, nesto malo drljas i muljas i nadas se tako docekati penziju.. upravo zato nam i je kako nam je, zbog takvog mentaliteta. moja cura je proslo ljeto zavrsila kemijsko inzinjerstvo (sad cete me razapeti.. ) u roku, 3 mjeseca je trazila posao i nakon par natjecaja, testiranja i razgovora dobila ga je u INI u Sisku, bez ikakve veze naravno, i posao je za pocetnika apsolutno fenomenalan! stalno putuje i uci dalje, trenutno je u Madarskoj u nekom dijelu MOLovih postrojenja (radi na modernizaciji rafinerije, zastiti okolisa, sektor istrazivanje i razvoj), ima placene dnevnice, put, smjestaj, hranu i ogromnu mogucnost napredovanja i usavrsavanja! vec je sada voda nekog istrazivackog tima od 15ak ljudi i vodi projekt od 25 milijuna kn.. ima placu vecu od moje mame koja je zavrsila PMF i koja radi kao profesor u srednjoj skoli cijeli svoj vijek (cca 25 godina) i trenutno je profesor-mentor i ispitni koordinator za maturu za siru zagrebacku regiju. pa sad reci da se ne isplati studirati vec da je bolje cistiti.. ps. morao sam se pohvaliti curom..
Je, u pravu si,ali kolko takvih radnih mjesta ima, koliko fakultetski obrazovanih ima samo zato što nisu nikad imali na pameti raditi,svaki posal je častan i svaki je vrijedan!! jer da nema poljoprivrednika ni likari nebi imali šta jist!
moja cura je proslo ljeto zavrsila kemijsko inzinjerstvo (sad cete me razapeti..
Naravno...na križ!Ma sve pet ...ali i 30 ooo visokoobrazovanih ne može pronači posao.