Ma kazem ti, prijateljska osnova. Puno nam je izasao oko nekih stvari ususret i jos je ovo vino kupio. Isto tako je mogao kupiti vino u rinfuzi pa si ga sam flasirati.
hehe, a cuj, bilo kako bilo, to je ipak lazno predstavljanje, bez obzira da li je tebi ili nekome drugome to tvoje vino po kriteriju vrhunsko. to je subjektivan dojam i svakome je njegovo vino vrhunsko dok je zakonska vrhunska zastita ipak nesto sasvim drugo..
ja sam ljepo reko da ne prodajem vino! svatko ima napraviti etiketu za sebe kakvu želi i hoće i to nije nikakvo lažno predstavljanje! ja radim vino za sebe i kad idem nekom u goste drago mi je ponijet butelju svojeg vina. Kaj sam trebo napisat još da je odobrilo ministarstvo Malo budi objektivan, ja ponaprije gledam dizajn etikete, a ne sadržaj ili nešto što piše na njoj. Isto tako pogledaj među prvim stranicama etiketu od jnixa, odlična etiketa, ručni rad, pravi suvenir. Ne moraš uvijek djelovati sve po zakonu, ima tu nas i hobista koji rade vinčeko za gušt, kaj bi ja trebo za svojih parsto litri tražit zaštitu ili nekaj? Isto tako imam i etiketu sa seksardom, i kaj, pa ne bum u zatvoru završil
Ma nemas beda. Mene ionako zanima tvoj rajnski pa se nadam da cemo se u buducnosti negdje naci i razmijeniti butelje i iskustva.
naravno, budem krajem mjeseca išao u tvom pravcu pa ćemo se dogovorit i odmah obavit degustaciju kod tebe
Puno bolje je prijateljima pokloniti vino u primjerenoj ambalaži, u butelji i ako imaš mogućnosti napraviti svoju etiketu, nego u plastičnoj boci od cole.Etiketa ne mora nužno biti unificirana kao ostale.Moslavac, dao si mi ideju da nekoliko boca etiketiram koje mislim pokloniti prijateljima, nekako mi je lijepše nego u boci cole.
ja sam se bas neki dan razgovarao sa covjekom iz etigrafa, bas je bio ok i susretljiv. kaze samo dodi kod nas i sve cemo dogovoriti oko tiskanja, boju, papir, cijenu, dobim neki rabat, vidjet ces druge etikete, imaju covjeka koji zna sve zakonske fore oko podataka na etiketi i velicina slova pojedinih naziva tak da ti jos i tu mogu pomoci da nemas problema. minimum izrade je 500 komada. sad u 1. mjesecu moram jos kupiti punilicu, cepilicu i etiketirku i onda sam prakticki gotov sto se tice opreme.