Za one koji to ne znaju najstarija okamina vinove loze stara više od 12 milijuna godina pronađena je u Zagorju na području općine Radoboj i predstavlja najstariji poznati fosil te vrste u svijetu,tek da se zna
e sad jutros me zove prof koji nas je rasporedio za praksu ono pita koliko sam puta bio na praksi vald je skuzio da nejdem na praksu i pocme mi tam nest srati kao da ce me premjestit da idem na faks radit kao kako cu napisat dnevnik prakse ako nisam radio u vinogradu kao necu znat napisat sta se radilo u vinogradu de ono a ko da nezna da se bavim vinogradarstvom kod kuce ,,,,
Eh, da si ti bio kod Dr. Bernarda Kozine na praksi, Dr. Edija Maletića na praksi, Dr. Miroševića na praksi, Dr. Stanke Herjavec na praksi, kao ja, ne bi samo tako predavanja i posao propuštao, nego iskoristio sve koliko bi god mogao!
Išao sam gore na fakultetsko dobro ( Jazbina ) raditi i pomagati samo da bih više naučio!Znao sam nešto i zaraditi, ali znanje je bilo ono glavno, a i odlično vino. Nisam nikada pio do onda tamo bolja vina. Sve nam je bilo dostupno, glavni podrum, testni podrum sa svakom sortom u kontinentalnoj RH, stara vina. Vina drugih proizvođača na vinifikaciji, vina za diplomske i doktorate, ma nešto nevjerojatno
iz 24h OCJENJUJE VINA ZA INTERNET POPULACIJU: Za čitatelje Twittera i Facebooka Hardy Wallace obilazi vinograde Kalifornije i ocjenjuje vina. Sav putni trošak, ulaznice i testiranja su mu plaćena, a na mjesec dobiva plaću od 10.000 dolara. >:(to je da si isčupaš kosu od zavisti