ne, to je drugi preparat koji se zove champion (od veterine), pricao sam sa covjekom u AM Agro i kaze da postoji originalan koji oni prodaju i kosta 165 kn i taj neki od veterine koji kosta duplo manje i je losiji od ovoga.nordox je bakar oksid dok je champion bakar hidroksid i od vise vinogradara sam cuo da je champion najbolji bakreni preparat (kazu poslije old school pripremljene bordoske juhe) sa najboljim efektom i da je cuprablau dosta los u usporedbi sa njime a mene zanima samo najkvalitetnije pa cu koristiti njega, do sada sam koristio cuprablau i bio sam dosta zadovoljan ali ovo bi trebalo biti jos bolje.
Nordox je najbolji, gledati sastav i postotak aktivne tvari, a ne sistem rekla- kazala!
Dalje su baš ono finese
Daj reci gdje tog ima po tim cijenama i možemo li i mi to kupiti po toj cijeni ili je to neka "tajna veza"
Koja Firma??
cijene iz PZ prvče............ NORDOX 1 kg - 99,00 CRVENO ULJE 1L - 43,00 SUMPOR SC 80 1L - 18,70 CROMOSUL - 27,00 FITOLIFE ( bivši MEGAGREEN ) 3 KG - 283,00 malo škicnuo stvari koje mene više manje ineresiraju.....