Kompost od gljiva ili zemlja na kojoj su rasle gljive?Zašto si ne kupiš gotovog humusa, ako nemaš stajskog ili ti je problem nabaviti?
Pozdrav , osobno sam se dosta zainteresirao za folijarnu prihranu, a i nabavio sam neka gnjojiva koja se dosta po forumu spominju, problem mi je što su preporuke za gnjojiva većinom "ne miješati ili ne sa time i time". Sad kad trošim relativno dosta škropiva a i vrijeme mi je u pitanju nepraktično mi je posebno špricati. Volio bih ako je moguće barem za slijedeću sezonu, stručni forumaši poput npr. Quercusa ili Razora, a i administrator foruma, vidim da se preuzimaju savjeti g. Vilenice iz Chromosa, pa da u program zaštite vinograda uključi i gnjojiva koja se mogu koristiti u tom trenutku, nadam se da Chromos vrši nekakva testiranja preparata ili preuzima od proizvođača testove, ako se mogu koristiti istodobno sa preporučenim zaštitnim sredstvima da se to iskoristi i da to na svom letku o zaštiti naznače pa ko hoće nek šprica.
Hvala na odgovoru. Ma što se tiće folijarnog gnojiva sa željezom toga ima i nije problem (ima i Fertina B i Fertina G) i to je sasvim OK,