Ekipo:Znam da to već svi vjerojatno znate,no svejedno ću napomenuti da se mineralna gnojiva dobivaju od PRIRODNIH sirovina Ajd recite (prijateljski! ) kako sa kompostom i stajskim gnojom nadoknađujete iznešeni fosfor,kalij,magnezij i sl.?Čemu vam u tom slučaju služe analize zemljišta?Naravno,i ja koristim kompost i zreli stajnjak ali kao poboljšivaće strukture zemljišta a ne kao osnovnu gnojidbu.Griješim li što koristim npk formulacije gnojiva koje nedostaju mom zemljištu?
Griješim li što koristim npk formulacije gnojiva koje nedostaju mom zemljištu?
Ekipo:Znam da to već svi vjerojatno znate,no svejedno ću napomenuti da se mineralna gnojiva dobivaju od PRIRODNIH sirovin
Treba li se takvih sredstava bojati?
lijepo, svaka cast! daj ako nije problem, stavi koju fotku komposta, bas me zanima kako se razgradio..
Ajd recite (prijateljski! ) kako sa kompostom i stajskim gnojom nadoknađujete iznešeni fosfor,kalij,magnezij i sl.?Čemu vam u tom slučaju služe analize zemljišta?Naravno,i ja koristim kompost i zreli stajnjak ali kao poboljšivaće strukture zemljišta a ne kao osnovnu gnojidbu.Griješim li što koristim npk formulacije gnojiva koje nedostaju mom zemljištu?
danas plan-poprskati vinograd 7 posto urea plus cuprablau ali nisam stigel-----radi medjasa smo isprobavali most
zašto sada bakar?
Sta sa onim upozorenjem da sve grane orezane iz vinograda treba spaliti ? To su hrpe ogromne ! Da li i to kompostirati ?